23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Doi reținuți în urma percheziţiilor efectuate la hoţii de bunuri din societăți comerciale

- Advertisement -

UPDATE: După declarațiile date de cele zece persoane ridicate în urma perchezițiilor efectuate la hoții de bunuri din Drăgănești Olt, Slatina, Găneasa și Dăneasa, polițiștii au reținut doi bărbați pentru 24 de ore, joi aceștia urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit faptul că furturile au fost comise de cei doi bărbați, ambii din Drăgănești, în perioada august – noiembrie 2019. „Doi bărbați, de 37 și 24 de ani, din orașul Drăgănești Olt, ar fi sustras din cadrul mai multor societăți agricole diverse unelte electrice, biciclete și aparatură electronică. Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. În cursul zilei de 7 noiembrie, aceștia vor fi prezentați Judecătoriei Caracal, cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Știrea inițială: Domiciliile mai multor persoane bănuite de săvârşirea unor furturi au fost percheziţionate miercuri de poliţiştii din oraşul Drăgăneşti Olt. 15 descinderi au avut loc în Drăgăneşti, dar şi în localităţile Slatina, Găneasa şi Dăneasa, în urma acestora fiind ridicate televizoare, dar şi altă aparatură electrică.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că în urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat televizoare, drujbe electrice, aparate de sudură, generatoare electrice, existând suspiciunea că acestea provin din furturi, valoarea acestora fiind de aproximativ 100.000 de lei. Bunurile ar fi fost furate din mai multe societăţi comerciale, a adăugat aceasta.

„Zece persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Drăgănești Olt, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale. Totodată, urmează a fi probată înreaga activitatea infracţională săvârşită de acestea”, a spus Alexandra Dicu.

Oamenii legii au efectuat descinderile cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale  Olt și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, suportul tehnic de specialitate fiind asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți