14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Comandantul Poliției Olt, confirmat cu COVID-19. Și unul dintre adjuncți a fost pozitivat

- Advertisement -

Comisarul șef Mihai Mihalache (foto), inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, are Coronavirus. Ofițerul de poliție s-a testat recent la o clinică privată din Slatina, pentru depistarea COVID-19, după ce de câteva zile a prezentat simptome specifice virusului, iar rezultatul l-a primit vineri și a fost pozitiv. Confirmarea vine după ce, înainte cu o zi, un polițist de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Olt a fost și el pozitivat cu SARS-CoV-2 și există posibilitatea ca șeful Poliției să fi contractat virusul de la acesta. Pe lângă Mihalache, s-au mai confirmat alte trei persoane de la instituții importante din județ.

După depistarea cazului de Coronavirus la SICE Olt, specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt au deschis o anchetă epidemiologică și vineri au fost testați nu mai puțin de 11 polițiști, printre care și cei doi adjuncți ai lui Mihalache, comisarii șefi Eduard Bîlă și Cristinel Rădoi, pentru depistarea virusului chinezesc. Ambii adjuncți au primit deja rezultatul, iar dacă în cazul ofițerului Rădoi rezultatul testului este negativ, cel al comisarului șef Bîlă este pozitiv. Ceilalți vor primi rezultatul testelor, cel mai probabil, în cursul zilei de sâmbătă.

Totodată, patru colegi ai ofițerului de la SICE, printre care și șeful său, au intrat în contact direct cu acesta, iar acum sunt în izolare la domiciliu, fiind și ei testați la COVID-19.

Însă, în ultimele ore, comisarul șef Mihai Mihalache, șeful IPJ, nu este singurul confirmat cu noul Coronavirus. Infectați cu virusul au fost și o grefieră de la Tribunalul Olt, precum și un notar public din municipiul Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți