3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeia din Tufeni, care a dispărut de trei săptămâni, găsită în Fărcașele

- Advertisement -

UPDATE: Miercuri, 19 iulie, femeia, în vârstă de 55 de ani, a fost depistată de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Osica de Sus, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în comuna Fărcașele, județul Olt. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 55 de ani, din comuna Tufeni, care acum trei săptămâni a plecat de la casa fiului său, din aceeași localitate, unde locuia fără forme legale și nici până acum nu s-a întors.

Dispariția a fost anunțată chiar de fiu în cursul zilei de vineri, 15 iulie.

„În cursul zilei de ieri (vineri n.r.), 15 iulie 2022, polițiștii Postului de Poliție Tufeni, din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Potcoava, au fost sesizați de un bărbat, din aceeași localitate, cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, mama sa, Daniela Voicu de 55 de ani, din comuna Tufeni, a plecat voluntar de la locuința acestuia şi nu a mai revenit”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Surse din Poliție, dar și locale, precum și membri ai familiei, spun că nu este pentru prima oară când femeia pleacă de acasă. Aceasta este cunoscută drept consumatoare de alcool și dispare frecvent câte o săptămână, două, însă apoi se întoarce. Mereu pare se că merge pe la diverse persoane pentru a bea împreună, iar când alcoolul se termină revine la locuința fiului unde locuiește și soțul ei. Oficial, în urmă cu aproape doi ani, dispariția acesteia a mai fost sesizată la Poliție, iar atunci oamenii legii au găsit-o după vreo două – trei săptămâni de când nu mai fusese văzută.

Semnalmentele femeii sunt: înălţime – aproximativ 1,60 – 1,65 metri, greutate – aproximativ 50 – 60 de kilograme, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, fața ovală, fără semne particulare. Nu se cunosc articolele de vestimentație purtate la momentul plecării.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți