19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Campionii Slatinei, premiați de Primărie în cadrul unei gale de excepție

- Advertisement -

A șaptea ediție a Galei Laureaților, organizată de Primăria Slatina, a debutat vineri încă de la primele ore ale dimineții cu Gala Campionilor, în cadrul cărei autoritățile locale au acordat peste o mie de premii celor mai buni elevi, profesori, sportivi și antrenori care au avut performanțe remarcabile la diverse concursuri, dar și la învățătură, pe parcursul anului școlar trecut. Peste 120 de premii au fost acordate de municipalitate doar reprezentanților Colegiului Național Ion Minulescu” Slatina, cărora le-au înmânat diplomele de merit Alexandru Berechet, viceprimarul localității, și consilierul local Emil Popa.

„Mă bucur să fiu aici între acești copii talentați și oameni de calitate. Municipiul Slatina continuă tradiția de a premia elevii și profesorii cu rezultate deosebite. Sărbătorim astăzi 655 de ani de la prima atestare documentară a municipiului nostru, pe această cale vreau să-i felicit pe toți cei care au participat la această festivitate. Ca în fiecare an, Primăria Slatina premiază superlativele, astăzi în cadrul Galei Campionilor am premiat peste 1.000 de tineri, de elevi, olimpici, elevi cu media 10. Am premiat și sportivii noștri, antrenorii lor, dar și profesorii îndrumători ai elevilor”, a declarat viceprimarul Berechet.

Printre elevii de la Minulescu premiați a fost și Alexandru Prina: „Am obținut aceste rezultate datorită determinării, concentrării, avem profesori de nota 10. Aceasta este cheia succesului nostru. Premiile oferite de Primăria Slatina reprezintă o doză de respect pe care noi o merităm și ne bucurăm că, an de an, primim această recunoaștere a muncii noastre”.

Gala Campionilor este prima manifestare din cadrul ediției a șaptea a „Galei Laureaților” care va continua duminică, 22 ianuarie, și luni, 23 ianuarie, cu Gala Seniorilor, în cadrul căreia vor primi premii de fidelitate 80 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie anul trecut, și Gala Superlativelor, unde municipalitatea va acorda titluri de cetățean de onoare, distincții de personalitatea anului, dar și diplome de merit instituțiilor publice care au contribuit la dezvoltarea urbei în 2022.

Ultimele două gale, ca și cea a Campionilor, au loc în sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina, la acestea având loc și concerte susținute de Paul Surugiu – Fuego, grupul de băieți de la Ad Libitum Voices si Cvartetul Filarmonicii Craiova.

Administrația locală acordă anul acesta peste 1.300 de premii performerilor Slatinei, suma alocată pentru întregul eveniment fiind de 600.000 lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți