10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Oameni ai legii din Olt, moment de reculegere pentru politistul din Timis, impuscat mortal in misiune

- Advertisement -

incepand cu ora 12:00, timp de un minut, toate autospecialele oamenilor legii au stationat si au avut pornite semnalele acustice si luminoase, iar restul personalului a intrerupt activitatea si a pastrat un moment de reculegere. De asemenea, cu totii au salutat asa cum o fac militarii.
Prin gestul lor, politistii si jandarmii olteni au spus ca au vrut sa fie alaturi de familia lui Cristian Amariei, politistul de 43 de ani, de la Postul de Politie Recas, care a fost impuscat mortal de un urmarit international, care era condamnat pentru tentativa la talharie.
Astazi (duminica n.r.), politistii Inspectoratului de Politie Judetean Timis au obtinut informatii punctuale cu privire la faptul ca un urmarit international se afla intr-un imobil din localitatea Izvin, judetul Timis. in baza informatiilor obtinute, politistii au demarat activitati specifice pentru prinderea numitului Lepa Ionel Marcel, urmarit international, in baza unui mandat de executare a pedepsei inchisorii emis, la data de 25 aprilie 2018, de Judecatoria Lugoj, fiind condamnat pentru comiterea infractiunii de tentativa la talharie. Astfel, politistii s-au deplasat la imobilul respectiv, iar una dintre echipele de politisti a ocolit imobilul, pentru a se asigura ca suspectul nu fuge prin partea din spate, moment in care urmaritul a iesit din casa si a facut uz de arma, in urma caruia colegul nostru si-a pierdut viata. Ulterior, suspectul a fugit in curtea altui imobil, unde ar fi amenintat cu arma o persoana, incercand sa-i sustraga autoturismul, moment in care un politist a facut uz de arma, reusind sa-l raneasca pe urmarit. (…) in cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de omor calificat, in cadrul caruia procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis efectueaza cercetari, a spus comisarul sef Florian Dragnea, inspectorul general adjunct al Politiei Romane, intr-o conferinta de presa.
Urmaritul international a fugit intr-o zona impadurita a localitatii, iar pe parcursul intregii zile a fost cautat, insa nu a fost de gasit. Pe timpul noptii de duminica spre luni cautarile au fost sistate, insa acestea au fost reluat la primele ore ale diminetii de luni. Zeci de forte din judetul Timis, dar si din Bucuresti si alte judete sunt implicati pentru a-l gasit pe autorul Ionel Marcel Lepa in cel mai scurt timp posibil.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți