9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Urmarit national si international, prins de politistii de la Crima Organizata din Olt

- Advertisement -

Un barbat de 27 de ani, din Caransebes, judetul Caras Severin, a fost prins de politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Olt, impreuna cu alti doi barbati, in municipiul Caracal, de unde au ridicat doua colete in care erau droguri. Barbatul era urmarit national si international pentru infractiuni la regimul stupefiantelor si a fost arestat preventiv.

Flagrantul in urma caruia au fost prinsi cei trei barbati, printre care si cel urmarit, a avut loc la inceputul acestei saptamani si a fost organizat de politistii de la Crima Organizata Olt, sub coordonarea procurorilor de la Structura Centrala a DIICOT.
Politistii au realizat o actiune de prindere in flagrant delict, in urma careia au depistat trei persoane, de 22, 27 si 65 de ani, in timp ce ridicau doua colete din municipiul Caracal. in interiorul autoturismului folosit pentru a ridica cele doua colete au fost descoperite 17 pliculete din material plastic transparent ce contineau fragmente vegetale uscate de culoare verde, cinci pachetele ce contineau rezina de cannabis, o tigareta confectionata artizanal ce continea fragmente vegetale uscate de culoare verde, cinci telefoane mobile si un cantar electronic, a declarat Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt. Totodata, politistii SCCO Olt au efectuat si trei perchezitii domiciliare in municipiul Caracal, in urma carora a mai fost ridicat un plic din material plastic transparent ce continea material vegetal uscat de culoare verde oliv.
in urma verificarilor efectuate, oamenii legii au stabilit ca unul dintre cei trei barbati prinsi cu droguri asupra lor la Caracal, respectiv un tanar de 27 de ani, din municipiul Caransebes, judetul Caras Severin, surprins in flagrant delict, este urmarit national si international, pentru infractiuni la regimul stupefiantelor.
Persoanele depistate in timpul actiunii au fost escortate de catre politistii de la Crima Organizata olteni si ulterior fiind predate Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate a Politiei Romane. Ulterior, barbatul urmarit, care este cercetat pentru trafic international de droguri, a fost prezentat magistratilor Tribunalului Bucuresti, care au dispus arestarea sa preventiva pentru o perioada de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Directia Operatiuni Speciale a Politiei Romana, actiunea de la Caracal fiind efectuata de politistii SCCO Olt cu sprijinul luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale Olt.

IMAGINI VIDEO

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți