7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Jandarmii olteni, la datorie in zilele de Rusalii

- Advertisement -

Efectivele din cadrul Jandarmeriei Olt, in cooperare cu efective ale Gruparii de Jandarmi Mobile Craiova si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt, vor actiona de sambata si pana in a doua zi de Rusalii in judet, pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranta si liniste publica.
Un numar de peste 100 de angajati ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Olt vor desfasura zilnic misiuni, in sistem integrat, pentru protejarea drepturilor si libertatilor cetatenilor, patrimoniului acestora, precum si pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale. De asemenea, jandarmii vor asigura ordinea si linistea publica cu ocazia unor manifestari cultural artistic si sportive organizate zilele acestea in localitatile Slatina, Caracal, Perieti, Sprancenata, soparlita, Osica de Sus, Strejesti, Dobroteasa, Tufeni, Dobrun, Optasi si Izvoarele.
Dispozitivele de ordine publica vor avea in vedere prevenirea fenomenului contraventional si infractional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale si aplicarea masurilor legale la constatarea producerii acestora. Cetatenii pot solicita sprijin in situatia tulburarii ordinii publice sau in cazul in care sunt martorii savarsirii unor fapte antisociale, la apelul de urgenta 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie, se arata intr-un comunicat remis de IJJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți