12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

soferi bauti si fara permis cu dosare penale

- Advertisement -

Politistii au depistat un barbat de 46 de ani, din comuna stefan cel Mare, care conducea un autoturism pe strada Bisericii, prezentand o concentratie de 0,59 miligrame pe litru alcool pur in aerul expirat. soferul a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sange, iar politistii au intocmit pe numele sau dosar penal pentru infractiunea de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.
Un alt conducator auto, in varsta de 38 de ani, din municipiul Slatina, a fost depistat baut pe strada Toamnei. Testat de politistii din cadrul Serviciului Rutier Olt cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,61 miligrame pe litru alcool pur in aerul expirat. Barbatul este acum cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.
si politistii Biroului Rutier Slatina au actionat pentru siguranta participantilor la traficul rutier pe strada Tudor Vladimirescu si au prins in trafic un barbat, in varsta de 23 de ani, din localitate, care conducea un autoturism inmatriculat in Bulgaria, fara a detine permis de conducere. Tanarul s-a ales cu dosar, fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți