9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Barbati amendati de politisti, pentru vanzare ilegala de material lemnos

- Advertisement -

Politistii au actionat in vederea prevenirii si combaterii activitatilor ilegale din domeniul silvic, iar in urma verificarilor efecetuate au constatat faptul ca avizul de insotire a materialul lemnos avea ca punct de descarcare localitatea Zimnicea.
Cei patru barbati au fost sanctionate contraventional cu 4.000 de lei, fiecare primind cate o amenda de 1.000 de lei pentru incalcarea prevederilor Legii 171/2010 modificata, privind sanctionarea si stabilirea contraventiilor silvice. De asemenea, cantitatea de 11,5 metri cubi material lemnos, in valoare de 4.500 de lei, a fost confiscata de oamenii legii si predata in custodie Ocolul Silvic Caracal.
Politistii reamintesc faptul ca detinerea de materiale lemnoase fara documente care sa ateste legalitatea provenientei acestora sau transportul materialelor lemnoase fara aviz de insotire sau cu aviz de insotire a carui valabilitate a expirat, constituie contraventii silvice si se sanctioneaza cu amenda de la 3.000 la 10.000 lei (dupa caz) si retinerea materialelor lemnoase in vederea stabilirii provenientei si/sau confiscarea acestora.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți