10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Politistii rutieri actioneaza cu aparatele radar pe soselele oltene. Vitezomanii, in vizorul oamenilor legii

- Advertisement -

26 de politisti rutieri vor actiona zilnic pe toate drumurile publice care tranziteaza judetul, anunta Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.
Se vor folosi echipamentele video de supraveghere a traficului rutier si de masurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale si cinemometrele portabile model TruCAM. Pe langa acestea, politistii rutieri vor utiliza si aparatele etilotest pentru depistarea si sanctionarea celor aflati sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor psihoactive. Pentru siguranta tuturor celor care participa la traficul rutier, recomandam conducatorilor auto sa respecte regimul legal de viteza si sa adapteze permanent viteza de deplasare la conditiile de drum, a declarat reprezentantul IPJ.
Potrivit unor date oficiale centralizate de Serviciul Rutier Olt, in primele cinci luni ale anului, viteza se situeaza printre primele trei cauze generatoare de accidente rutiere, aceasta fiind cauza producerii a opt accidente grave si 19 accidente usoare care s-au produs pe soselele din judet.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți