10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tanara ucisa la Bragadiru, originara din Mihaesti si inmormantata in rochie de mireasa

- Advertisement -

Tanara a fost imbracata in rochie alba de mireasa pentru ca era necasatorita, iar in timpul inmormantarii a avut loc si o ceremonie asemanatoare nuntii, pe care au facut-o mai multi tineri care au cunoscut-o. Udatul si impodobitul bradului au facut parte din ritual.
Un tanar de 23 de ani, care plimba cainele tinerei, a fost cel care a descoperit crima, initial acesta fiind principalul suspect al anchetatorilor in cazul crimei. insa, in urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca autorul oribilei fapte este Ionut Petrescu, un somer de 26 de ani, fara antecedente penale, originar din Bucuresti, un cunoscut al celui care a descoperit crima.
Tanarul a fost prins vineri de politisti imbarcati civil pe litoralul Marii Negre, in statiunea Mamaia, unde a ramas fara bani si incerca sa-si vanda bicicleta cu 400 de lei pe strada. Potrivit jurnalistilor din presa centrala, din apartamentul tinerei pe care a ucis-o a furat doar 150 de lei si cheile autoturismului scump al acesteia cu care voia sa plece, insa nu l-a putut porni pentru ca avea recunoastere faciala. Criminalul si-a recunoscut fapta, la audieri spunand ca ar fi vrut doar sa o adoarma pe victima pentru a-i fura banii, nu sa o omoare. Chiar a stat de vorba cu aceasta, apoi lucrurile s-au complicat si a lovit-o de aproximativ 30 de ori cu cutitul. Multiplele rani din abdomen i-au fost fatale. A incercat sa fuga cu masina acesteia, insa cum nu a putut, a lasat-o in parcare, apoi a luat-o cu bicicleta spre Buftea, iar de aici s-a dus spre Constanta cu trenul. Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Ilfov si cei ai Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, sprijiniti de Directia de Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane, au reusit sa-l prinda la Mamaia cand voia sa-si vanda bicicleta.
Ionut Petrescu este acuzat de omor si risca ani grei de stat in spatele gratiilor. Autorul crimei a fost arestat sambata de magistratii Tribunalului Ilfov, la fel si tanarul care plimba cainele victimei, acesta fiind acuzat de complicitate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți