7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

sofer baut, spectacol in fata politistilor dupa o urmarire cu focuri de arma

- Advertisement -

Doi olteni sunt protagonisti ai unui filmulet care a devenit viral pe Internet, dupa ce a fost postat marti seara pe pagina de socializare Facebook Clubul Taximetristilor. in imagini este un sofer vitezoman care nu a oprit la semnalul politistilor din orasul Draganesti Olt si a fost urmarit pe raza a doua localitati pana a fost prins, oamenii legii fiind nevoiti sa traga mai multe focuri de arma asupra autoturismului condus de acesta si in care se mai afla un pasager. Pe langa faptul ca circula cu viteza, conducatorul auto era si intr-o stare avansata de ebrietate.

Ambii barbati par sa planga dupa ce au fost prinsi intr-un lan de grau din comuna Coteana, situat in apropierea Drumului Judetean 546, iar conversatia dintre politisti, sofer si pasager este una savuroasa: Politist: Uita-te la mine. Pasager: Uita-te la dansul. Politist: Ai consumat bauturi alcoolice? sofer: O bere. Politist: De ce nu ai oprit la semnalul politistului? sofer: Nu v-am vazut. Politist: Cum nu ne-ai vazut? sofer: N-am vazut. Politist: Te-am urmarit cu sirenele doua localitati, de ce n-ai oprit? Pasager: Hai domne, va rog eu frumos. Politist: Sufla in aparatul Drager ca sa vedem cat ai consumat alcool. (…).
in mai putin de 12 ore de la postare, filmuletul a fost vazut de peste 240.000 de internauti, a fost distribuit de peste 2.000 de ori si avea peste 800 de aprecieri si peste 300 de comentarii.
Evenimentul a avut loc in seara zilei de sambata, cand politistii din Draganesti Olt efectuau activitati de supraveghere si control trafic rutier pe o strada din oras. La un moment dat, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a conducatorului unui autoturism care a fost inregistrat de aparatul radar circuland cu viteza de 127 de kilometri pe ora, in localitate. soferul, un barbat de 36 de ani, din Coteana, nu a oprit la semnalul politistilor si si-a continuat deplasarea spre localitatea de domiciliu, unde in cele din urma a fost prins pe un camp din apropierea DJ 546. in timpul urmarii, oamenii legii au tras nu mai putin de noua focuri de avertisment cu armamentul din dotare, atat in plan vertical, cat si asupra masinii urmarit pe raza a doua localitati. in urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca barbatul aflat la volan poseda permis de conducere, iar in urma testarii cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,14 miligrame pe litru alcool pur in aerul expirat.
Conducatorul auto s-a ales cu dosar penal, acesta fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice.

IMAGINI VIDEO

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți