15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autoturisme avariate de acoperisuri, copaci si stalpi din lemn cazuti pe carosabil, in urma codului rosu de vant

- Advertisement -

Un mesaj trimis prin Ro-Alert i-a atentionat pe cetateni sa ia masuri de adapostire, duminica noaptea, in intervalul orar 23:45 – 01:00, fiind prognozate intensificari ale vantului ce pot depasi 100 – 120 de kilometri pe ora, vijelie puternica.
Pentru a indeparta efectele produse de vremea rea au intervenit echipaje de pompieri de la Detasamentul Slatina, Detasamentul Caracal si Garda Bals. in municipiul Slatina, pe strada Nicolae Iorga, acoperisul unui bloc a fost afectat de vantul puternic, iar elemente din acesta au avariat sase autoturisme parcate. si pe strada Cuza Voda au fost indepartati doi copaci care au avariat usor doua autoturisme parcate, a spus Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt.
Tot in municipiul Slatina, pe strazile Ecaterina Teodoroiu, Cazarmii si Sergent Major Dorobantu Constantin au fost indepartate crengi de copaci si elemente de acoperis care nu au produs pagube. Pompierii au actionat si in municipiul Caracal, pe strazile Calea Bucuresti si 1 Decembrie 1918, pentru indepartarea copacilor cazuti pe carosabil, autoturismele parcate in zona nefiind afectate.
Stalpi de iluminat din lemn si un copac au cazut pe carosabil, in comuna Morunglav si pe un drum judetean intre Slatina si satul Recea, comuna Valea Mare. La Morunglav, pe Drumul Judetean 644, pompierii au indepartat trei stalpi din lemn. Acestia nu au produs alte pagube. si pe Drumul judetean 653, intre municipiul Slatina si localitatea Recea s-a actionat pentru indepartarea unui copac cazut pe partea carosabila, a adaugat reprezentantul ISU. Pe langa aceste probleme, au existat si mii de consumatori casnici care au ramas in bezna. La primele ore ale diminetii de luni esta 1.200 de consumatori casnici fara energie electrica, cei mai multi fiind in localitatile Osica de Jos, Osica de Sus, Falcoiu si Bals.

IMAGINI VIDEO AMATOR

IMAGINI VIDEO AMATOR 2

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți