10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cinci dintre victimele accidentului din Priseaca, in continuare internate in Spitalul Slatina

- Advertisement -

Printre pacientii ramasi sub supraveghere medicala este si tanara de 28 de ani, din Slatina, gravida in luna a saptea, care este internata pe Sectia Ginecologie, spune Catalin Rotea, managerul Spitalului Slatina. Toate cele cinci victime ramase internate sunt in stare stabila, iar in afara de femeie care este internata la Ginecologie, celelalte patru primesc ingrijiri medicale pe Chirurgie, a declarat directorul unitatii spitalicesti.
Numarul mare al ranitilor care au ajuns la Urgente a facut ca la nivelul spitalului slatinean sa se declanseze planul alb, de nivel II. Acesta a constat in chemarea de acasa a 15 medici si 30 de asistente medicale de pe sectiile Chirurgie, Anestezie si Terapie Intensiva, Ortopedie si Radiologie, solicitate pentru a investiga victimele.
Un mort si 18 raniti, acesta a fost bilantul gravului accident produs la Priseaca in urma caruia la nivelul judetului a fost activat Planul Rosu de Interventie. Pentru gestionarea situatiei au fost alocate resurse din tot judetul, sapte ambulante SMURD, noua ambulante de la SAJ, iar de la ISU o autospeciala pentru transport victime multiple, un echipaj descarcerare, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare. in urma evenimentului nu au fost persoane incarcerate, iar echipajele medicale au actionat pentru stabilizarea victimele si transportul la spitalul din Slatina. Dupa ce s-a incheiat misiunea din punct de vedere medical, Planul Rosu de Interventie a incetat, spun reprezentantii ISU.
Nefericitul eveniment s-a produs pe fondul nepastrarii distantei in mers, vinovat fiind un craiovean de 50 de ani care nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul din fata sa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți