8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Barbat ranit in urma unei coliziuni intre trei autoturisme, in dreptul localitatii Ganeasa

- Advertisement -

Potrivit reprezentantilor IPJ Olt, evenimentul rutier s-a produs pe fondul nepastrarii distantei regulamentare in mers. Un barbat de 45 de ani, din judetul Mehedinti, in timp ce conducea un autoturism, nu a pastrat o distanta regulamentara fata de autoturismul care circula in fata sa, condus de un barbat, de 47 ani, din judetul Dolj, intrand in coliziune cu acesta. in urma impactului, autoturismul condus de barbatul de 45 ani a patruns pe sens opus, unde a intrat in coliziune laterala cu autoturismul condus regulamentar de un barbat de 38 ani, din judetul Arges. Din accident a rezultat ranirea unui pasager, care se afla in autoturismul care se deplasa regulamentar, a spus Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Politiei.
Victima este un barbat de 32 de ani, din municipiul Pitesti, judetului Arges, pasager pe scaunul din dreapta fata, care acuza dureri, suferind un traumatism abdominal, si a fost transportat de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanta Judetean Olt la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, pentru efectuarea de investigatii medicale amanuntite. Toti cei trei conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, politistii deschizand dosar penal in care fac cercetari pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.
Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane, in urma accidentului traficul intre localitatile Slatina si Bals a fost restrictionat pe un singur sens, circulatia rutiera fiind realuata pe ambele sensuri de mers dupa mai bine de o ora.

Sursa foto: Facebook Info Trafic judetul Olt

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți