14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

si-a lovit fiul cu sapa in cap. Agresorul, arestat preventiv

- Advertisement -

Bauti fiind, cei doi au avut discutii in contradictoriu, iar la un moment dat Viorel Patru si-a lovit baiatul cu sapa in cap. in urma agresiunii, tanarul a ajuns la spital si, potrivit Ancai Anuta, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, viata i-a fost pusa in primejdie.
Este vorba de un incident care a avut loc sambata, in jurul pranzului, cand atat agresorul, cat si victima, respectiv tata si fiu, se aflau impreuna in domiciliul comun. Pe fondul consumului de alcool si a discutiilor purtate in contradictoriu, inculpatul i-a aplicat o lovitura cu o sapa in cap fiului, cauzandu-i leziuni care i-au pus in primejdie viata. Nu au fost multe leziuni, sunt cumva defalcate, dar noi am stabilit incadrarea in raport de faptul ca i s-a pus in primejdie viata, necesita 65 – 70 de zile de ingrijiri medicale, a declarat reprezentantul Parchetului Olt.
Victima agresiunii a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, pentru efectuarea de investigatii medicale amanuntite, insa cum starea sa de sanatate era foarte grava a fost transferata cu un echipaj medical al Serviciului de Ambulanta Olt la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova – Neurochirugie, unde a ramas internata.
Dupa ce a trebuit sa dea explicatii cu privire la fapta sa in fata anchetatorilor, barbatul a fost retinut duminica, de procurorii olteni, pentru 24 de ore, fiind acuzat de savarsirea infractiunii de tentativa de omor. Viorel Patru a fost prezentat luni in fata magistratilor Tribunalului Olt, cu propunerea de arestare preventiva, aceasta fiind admisa de instanta, care a dispus arestarea sa pentru o perioada de 30 de zile. Decizia judecatorilor nu este definitiva, insa pana marti dupa-amiaza aceasta nu a fost contestata. in prezent, barbatul este incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva a al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți