9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

IPJ Olt cauta din nou sef pentru Biroul de Investigatii Criminale Caracal

- Advertisement -

Politia cauta, mai precis, sef birou I – Biroul de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Caracal, recrutarea candidatilor fiind facuta din sursa interna, respectiv din randul ofiterilor de politie.
Pentru a se inscrie, participa la examen si a ocupa postul vacant, candidatii trebuie sa indeplineasca cumulativ mai multe conditii. Acestea sunt: sa fie ofiteri de politie cu studii superioare de lunga durata, cu diploma de licenta sau echivalenta in unul din urmatoarele domenii: stiinte juridice; stiinte administrative; stiinte economice; stiinte socio-umane; stiinte militare; informatii si ordine publica/ciclul I de studii universitare (in sistem BOLOGNA), in unul din urmatoarele domenii: stiinte juridice; stiinte administrative; stiinte economice; stiinte socio-umane; stiinte militare; informatii si ordine publica; sa aiba gradul minim de inspector de politie; sa aiba 3 ani vechime in Ministerul Afacerilor Interne; sa aiba sau sa obtina permis de conducere, categoria B; sa aiba sau sa obtina autorizatie de acces la informatii clasificate conform reglementarilor in domeniu; sa aiba sau sa obtina aviz pentru desemnarea/promovarea in structurile politiei judiciare; sa aiba sau sa obtina aviz pentru utilizarea bazelor de date ale Politiei Romane; sa aiba 2 ani vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei sau 3 ani vechime in calitate de organ de cercetare al politiei judiciare; sa nu fie sub efectul unei sanctiuni disciplinare si sa nu fie pusi la dispozitie, in conditiile articolului 65 din Legea 360/2002, cu modificarile si completarile ulterioare; sa fi obtinut calificativul de cel putin bine la ultimele doua evaluari anuale de serviciu; sa fie declarati apt medical si psihologic, pentru promovarea in functii de conducere.
Concursul va avea loc la sediul IPJ Olt din municipiul Slatina, str. Mihai Eminescu, nr. 19, la data de 22 august 2019, incepand cu ora 11:00, si va consta in sustinerea unei probe unice de selectie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale, din tematica si bibliografia stabilite de comisie. Durata de desfasurare a probei interviu nu va depasi trei ore, acesta fiind inregistrat audio si/sau video. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat admis candidatul care are nota cea mai mare si este notat cu cel putin 7.00. inscrierile se fac personal, la sediul Politiei Olt, in zile lucratoare, pe baza dosarului de recrutare, depus in volum complet, pana la data de 22 iulie, ora 12:00. Relatii suplimentare despre functia scoasa la concurs pot fi obtinute la Serviciul Resurse Umane din cadrul inspectoratului sau la telefon 0249/406.500, interior 20111.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți