8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

TIR încărcat cu produse lactate, răsturnat în şanţ între Găneasa şi Pădurea Saru

- Advertisement -

Un TIR încărcat cu produse lactate s-a răsturnat, joi dimineaţă, într-un şanţ pe Drumul Naţional 65 – European 574, la ieşire din comuna Găneasa spre Pădurea Saru.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că şoferul, un tânăr de 29 de ani, din comuna Rotunda, a pierdut controlul direcţiei de deplasare din cauza carosabilului umed.

„Autotrenul, care era încărcat cu produse lactate şi se îndrepta spre municipiul Craiova, la ieşire din Găneasa spre Balş, a derapat din cauza umidităţii de pe carosabil şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului”, a spus reprezentantul IPJ.  

Din fericire, în urma evenimentului rutier, conducătorul auto, care se afla singur în autovehicul, nu a fost rănit, iar pe moment circulaţia în zonă nu a fost afectată.

Puţin după ora prânzului, traficul pe DN 65 – E 574 s-a blocat pentru mai bine de o jumătate de oră, în vederea repunerii pe roţi a TIR-ului. „Traficul rutier pe DN 65 – E 574 a fost blocat timp de peste 30 de minute în vederea repunerii pe roţi a autotrenului ce a derapat la ieşirea din comuna Găneasa către Balş. Nu a existat o rută ocolitoare, pentru că s-a lucrat cu mai multe utilaje încât circulaţia să fie reluată cât mai repede. În jurul orei 13:00, în zonă traficul a fost reluat pe ambele sensuri”, a declarat Cristian Grigorescu de la Poliţie.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți