21.2 C
Slatina
joi,20 iunie,2024

Ultimele Articole

Sfat pentru beneficiarii serviciilor CAO: Autocitirea, măsură de siguranță în pandemie!

- Advertisement -

Având în vedere contextul actual epidemiologic, respectiv acest val patru al pandemiei COVID-19, Compania de Apă Olt recomandă beneficiarilor serviciilor de alimentare cu apă și canalizare din județ, ca, în această perioadă, să transmită singuri indexul apometrului. Totul este o măsuri de siguranță în această pandemie, iar autocitirea se poate face în jurul datei de 20 a fiecărei luni.

„În instalații, sunt contoare de apă cu diferite tipuri de afișaj, dar citirea se face întotdeauna de la stânga la dreapta. Indexul care trebuie citit este reprezentat de cifrele scrise cu culoarea neagră”, spun reprezentanții CAO.

Sursa citată mai arată că indexul se poate transmite prin aplicația CAOmobile, secțiunea Index, pe site-ul caolt.ro, secțiunea Contul meu, sau se poate scrie în registrele de la casieriile Companiei de Apă Olt.

„Angajații Companiei de Apă Olt care se ocupă cu citirea apometrelor sunt în continuare, prezenți pe teren, dar cum numărul cazurilor de COVID-19 este în creștere, în județul Olt, dar mai ales în municipiile Slatina și Caracal, considerăm că evitarea interacțiunii lor cu clienții noștri este o măsură în plus, de siguranță! Suntem cu toții responsabili, ne protejăm unii pe alții și depășim împreună această perioadă dificilă!”, mai declară reprezentanții companiei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți