19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Patru cursuri noi în septembrie pentru oltenii fără job. Cele de infirmieră și manichiurist sunt printre acestea

- Advertisement -

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt organizează luna viitoare patru programe de formare profesională, la care sunt așteptate să participe 70 de persoane din județ care sunt în căutarea unui loc de muncă. Printre aceste cursuri sunt cele de infirmieră și manichiurist.

Potrivit Elenei Iordache, purtător de cuvânt al AJOFM Olt, principalele meserii/ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru șomeri sunt: comunicare în engleză; competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere; infirmieră; manichiurist.

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa agenţiei, iar oltenii care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, situat în strada Dinu Lipatti, nr. 48, tel. 0249/413.099.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți