16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Les, ministrul Apararii Nationale, vizita la Baza Militara 99 Deveselu

- Advertisement -

Oficialii au fost primiti de capitanul Jack Knick, comandantul partii americane a bazei, si comandorul Razvan Bratulescu, cel al partii romane.
Potrivit unui comunicat remis de Ministerul Apararii Nationale, ministrul Les si ambasadorul Klemm au fost informati despre lucrarile viitoare de infrastructura si achizitii de echipamente necesare imbunatatirii spatiilor administrative, logistice si celor destinate instruirii din cadrul Bazei Militare 99 Deveselu.
Ministrul Les a apreciat contributia esentiala a Bazei Militare 99 Deveselu la Scutul Antiracheta al NATO si colaborarea excelenta intre militarii romani si americani, care <>, transmit reprezentantii MApN.
Ministrul Apararii a avut tot miercuri si o intrevedere cu reprezentanti ai conducerilor unitatilor din garnizoana Caracal, carora le-a multumit pentru modul in care militarii si-au indeplinit misiunile in tara si teatrele de operatii si a reiterat faptul ca, pentru conducerea ministerului, resursa umana este cea mai importanta valoarea a Armatei Romaniei.
in context, Gabriel Les a spus ca exista toate premisele pentru ca unele dintre proiectele majore de inzestrare demarate deja sa fie finalizate in perioada imediat urmatoare, astfel incat militarii sa isi indeplineasca misiunile cu tehnica performanta, se mai arata in comunicat. Este al treilea an in care MApN are alocate doua procente din PIB. Armata trebuie sa aiba in dotare cele mai performante echipamente pentru a-si indeplini obiectivele si misiunile asumate in cadrul NATO si al parteneriatului strategic cu SUA, a declarat ministrul Apararii Nationale, potrivit sursei citate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți