11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Festivalul LicArt asteapta participarea liceenilor talentati din toata tara

- Advertisement -

Concursul se desfasoara pe parcursul a sapte luni: 1 octombrie 2011 – 30 aprilie 2012. Liceenii se pot inscrie in concurs cu minim trei poezii proprii. Acestea pot fi inscrise in concurs doar online, pe situl www.licart.ro. Textele vor fi formulate doar in limba romana cu diacritice.
Sectiunea de fotografie are trei categorii: fotografie digitala – alb-negru, fotografie digitala – portret (doar oameni) si fotografie digitala cu tematica la alegere. Participantii se pot inscrie la oricare din aceste categorii (la una, doua sau la toate trei) cu minim trei fotografii pentru fiecare categorie.
La concursul de teatru pot participa doar trupe formate exclusiv din liceeni. Un liceu poate inscrie mai multe trupe, dar nici un actor nu are voie sa faca parte din mai mult de o trupa. O trupa se poate inscrie cu cel mult doua spectacole. Se pot inscrie in concurs si trupe independente (care nu sunt legate de un liceu), singura conditie fiind ca toti membrii ei sa fie liceeni. inscrierea si trimiterea spectacolului inregistrat se fac pana pe 31 martie 2012 (data postei). Mai multe informatii pot fi consultate pe site-ul www.licart.ro.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți