17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Contractul Primariei Slatina cu firma lui Adi Cretu a fost reziliat

- Advertisement -

in urma cu aproximativ o luna, reprezentantii primariei au afirmat ca vor solicita conducerii societatii rezilierea de comun acord a contractului, nemultumiti de rezultatele acesteia. Minel Prina, city-managerul Slatinei, a declarat la vremea respectiva ca decizia privind rezilierea contractului cu SC Olcon Metal SRL a fost luata in urma analizei care s-a facut la nivelul tuturor serviciilor externalizate de primarie. Potrivit acestuia, evaluarea a scos la iveala probleme doar in cazul concesionarului serviciului de ecarisaj. in urma analizei care s-a facut la nivelul tuturor serviciilor concesionate, comisia a propus ca acest contract sa fie reziliat, din mai multe motive. Sunt foarte multe sesizari, foarte multe nemultumiri, cei care au concesionat acest serviciu nu-si fac treaba. Noi am propus patronului acestei societati sa reziliem contractul de comun acord. in conditiile in care nu va dori acest lucru, vom apela la instantele judecatoresti, afirma Minel Prina.
Patronul societatii, Laurentiu serban, mai cunoscut ca Adi Cretu, s-a dovedit insa extrem de intelegator si nu a fost nevoie de instanta. Printr-o adresa catre primarie, administratorul societatii a cerut incetarea contractului cu acordul partilor, motivand ca valoarea serviciilor prestate nu acopera cheltuielile, ceea ce conduce la imposibilitatea indeplinirii obligatiilor contractuale la nivelul indicatorilor de performanta.Contractul va inceta cu data de 31 decembrie.
Saptamana viitoare se va initia o noua achizitie, astfel incat de la 1 ianuarie 2012 sa existe un alt contract, dar nu de concesiune, ci de prestari servicii. in perioada urmatoare, dupa promulgarea legii privind cainii comunitari, vom consulta populatia pentru a decide ce facem cu cainii de anul viitor, a spus ieri Minel Prina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți