20.2 C
Slatina
sâmbătă,28 septembrie,2024

Ultimele Articole

Anvelopele de iarna dau de lucru hotilor

- Advertisement -

Chiar la sfarsitul saptamanii trecute, un slatinean a cazut prada hotilor de anvelope. Omul si-a gasit masina, un autoturism marca Dacia Break, pe butuci. Victima, Nicolae Anghel, de 57 ani, a ramas fara toate cele patru roti ale autoturismului sau, pe care abia fusesera montate anvelope de iarna. Masina era parcata in fata garajului din spatele blocului in care locuieste barbatul, de pe strada Cornisei. Vecinul se afla internat la Spitalul de Pneumoftiziologie Scornicesti. Nu stiu sa va spun daca hotii cauciucurilor stiau ca el este internat in spital si de aceea au actionat. Cert este ca a ramas si fara roti si cu o paguba destul de mare, a spus unul din vecinii pagubitului.
Se pare ca acesta nu este singurul caz din judet, politistii fiind sesizati pana acum de comiterea mai multor furturi de acest gen.
in luna noiembrie am fost sesizati de comiterea a doua furturi de roti din garaj si din boxa, furturile fiind comise prin fortarea usilor de acces. De la inceputul lunii decembrie au fost sesizate alte doua furturi de roti, prin demontare. De la un autoturism s-au demontat un numar de patru roti, iar de la un altul au fost demontate doua roti. in continuare efectuam verificari in vederea identificarii hotilor si a stabilirii imprejurarilor in care s-a comis fapta, a precizat agentul sef Marin Patrichi, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți