3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Cererea de stramutare a dosarului lui Ramiro, respinsa

- Advertisement -

Nu existau motive ca sa se stramute dosarul. Asta a fost asa ca sa mai treaca timpul. Acum nu are alta solutie decat sa se prezinte la proces. imi doresc si cred in continuare ca se va face dreptate, a declarat Stela Voicu, mama jandarmului.
Procesul in care fostul liberal este judecat pentru pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa a inceput in luna octombrie, la Judecatoria Slatina, insa pana acum Ramiro nu s-a prezentat la nici unul dintre cele trei termene ale dosarului. Ramane de vazut daca acesta se va prezenta la urmatorul termen de judecata stabilit de catre magistrati pe data de 12 decembrie.
Accidentul in urma caruia jandarmul Cristinel Voicu si-a pierdut viata s-a petrecut in noaptea de 18/19 octombrie 2010. Din probatoriul administrat in cauza a reiesit faptul ca, in noaptea respectiva, in jurul orei 00.30, Ramiro Vasile, in timp ce se deplasa la volanul unui autoturism, sub influenta bauturilor alcoolice, nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul care circula in fata sa, si l-a lovit pe acesta din urma in partea din spate. Raportul de expertiza tehnica auto intocmit in cauza a concluzionat ca, accidentul rutier s-a produs in contextul in care inculpatul nu a adaptat viteza la conditiile de drum (carosabil umed), depasind cu 20 de km viteza maxima admisa in zona in care s-a produs accidentul, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Ministerului Public.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți