18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Muzeul de Arheologie si Etnografie din Corabia, la 60 de ani de la infiintare

- Advertisement -

Organizatorii au pregatit si un program de colinde, obiceiuri si traditii de Craciun, cu participarea elevilor de la scoala nr. 4 si de la Colegiul National A. I. Cuza Corabia, ai caror instructori sunt profesorii Ligia Oaie, Adela Bucuresteanu si Ela Toma.
Potrivit informatiilor furnizate de prof. Mirela Cojoc, directorul muzeului, la eveniment vor participa personalitati si invitati de seama din domeniul istoriei, culturii, precum prof. univ. dr. Petre Gherghe de la Universitatea din Craiova, dr. Aura Grosu – cercetator principal si prof. Denisa Gutica Florescu – muzeograf, de la Muzeul Judetean Olt, dr. Paul Matiu – directorul Bibliotecii Ion Minulescu – Slatina, prof. Traian Zorzoliu- directorul Muzeului Campiei Boianului din Draganesti -Olt, George Mihai- directorul Muzeului Romanatiului – Caracal si tot de la aceeasi institutie, muzeografii Sabin Popovici si Dana Nicula.
De asemenea, nu vor lipsi oficialitatile locale, consilieri si profesori de la institutiile de educatie si cultura din urbe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți