19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Partidele nu mai dau bani: zeci de pensionari slatineni petrec organizat Revelionul pe cheltuiala proprie. Alti 600 cu venituri reduse au primit pachete alimentare

- Advertisement -

Singura reducere, chiar daca mica, le-a facut-o patronul restaurantului. 80 de pensionari au ales sa petreaca in acest fel de Revelion, adica impreuna, dar pe banii lor. Este an de criza, nu s-a mai putut face asa cum se facea cu cativa ani in urma, insa oamenii vor sa fie impreuna in ultima noapte a anului. si totusi, s-a putut face ceva, in sensul ca patronul restaurantului a fost boier si a facut o mica reducere la meniu, a declarat presedintele Asociatiei Pensionarul, Florea Mitroi. Chiar cu reducere, cei 80 de pensionari vor scoate din buzunar pentru masa de Revelion cate 120 de lei fiecare.

Pachete cu alimente pentru varstnicii cu venituri mici

Daca unii dintre pensionari isi permit acest efort financiar, Asociatia Pensionarul s-a gandit si la cei cu pensii foarte mici. Astfel, 600 de batrani cu venituri reduse au primit pachete cu alimente de baza si nu numai. inainte de Sfanta Sarbatoare a Craciunului, oamenii au primit cate o plasa cu ulei, zahar, orez, un pui de aproape doua kilograme, cozonac, racoritoare si pate de ficat. Actiunea caritabila se repeta an de an prin bunavointa unor sponsori.si in acest an Asociatia <> a acordat pentru 600 de persoane de varsta a treia pachete cu alimente necesare pentru petrecerea de Craciun. Este o actiune pe care o desfasuram an de an gratie unor oameni cu dare de mana si cu inima mare, afirma Florea Mitroi.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți