15.2 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Patru expozitii plastice intr-o zi sub semnatura unui singur autor: Marcel Dutu

- Advertisement -

Prima expozitie va fi deschisa oficial la Galeria Artis si se va intitula <>, fiind dedicata regretatului artist plastic Nicolae Truta, prietenul nostru, al tuturor. Vom vernisa apoi expozitia de la Biblioteca Judeteana care va fi intitulata <>, dupa care ne vom muta la Galeria <> pentru a inaugura cel de-al treilea moment cultural al meu sub genericul <>. in aceeasi zi, la Draganesti-Olt va fi deschisa o alta expozitie tot sub semnatura mea si intitulata <>. Nu stiu de ce doresc sa marchez astfel implinirea unei varste; asa am simtit, imi place sa fiu intre multi prieteni intr-un asemenea moment important din viata, a declarat Marcel Dutu.
Cele patru expozitii vor cuprinde peste 200 de tablouri realizate in ultimii ani, multe dintre ele extrem de indraznete la nivel de expresie si compozitie.
Marcel Dutu s-a nascut la 9 februarie la Slatina, este profesor de arte plastice la Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu din Draganesti-Olt si la Colegiul National Vocational Nicolae Titulescu din Slatina si are, la 44 de ani, un frumos palmares artistic, fiind unul dintre importantii (si putinii) pictori de avangarda din Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți