20.2 C
Slatina
sâmbătă,28 septembrie,2024

Ultimele Articole

Barbat de 79 ani din Priseaca, gasit spanzurat

- Advertisement -

Familia barbatului a sunat imediat la 112 si a cerut ajutor, insa cadrele medicale de pe ambulanta si paramedicii SMURD nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Paramedicii l-au gasit pe barbat spanzurat de o grinda, cu un cablu de telefonie, inconstient, in stop cardio-respirator si prezentand rigiditate cadaverica. S-au inceput manevrele de resuscitare impreuna cu personalul Serviciului Judetean de Ambulanta, fara rezultat favorabil, medicul declarand decesul la ora 11:42, a declarat Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
Politia a demarat o ancheta pentru a stabili ce l-a determinat pe barbat sa-si puna streangul de gat, mai ales ca acesta nu a lasat un bilet de adio prin care sa isi justifice gestul. Echipa operativa din cadrul Politiei Municipiului Slatina s-a deplasat la fata locului unde, din primele cercetari, a stabilit ca pe cadavru nu sunt urme de violenta, nefiind suspiciuni de omor, a precizat agentul sef Marin Patrichi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Cadavrul barbatului a fost transportat la morga Spitalului Judetean de Urgenta Slatina in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii imprejurarilor in care s-a produs decesul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți