20.2 C
Slatina
sâmbătă,28 septembrie,2024

Ultimele Articole

Deputatul Gigel stirbu demisioneaza din Parlament

- Advertisement -

Alaturi de colegii mei, am prezentat presedintelui Crin Antonescu demisiile noastre din Parlament si urmeaza sa discute si cu partenerii de la PSD, ca e normal sa-si dea si PSD-ul demisia, pentru ca altfel se rupe USL-ul, a spus deputatul liberal Gigel stirbu, care a precizat ca demersul este menit sa grabeasca organizarea de alegeri anticipate.
Traim intr-o tara europeana, iar Uniunea Europeana nu ramane impasibila la tot ceea ce se intampla intr-un sistem asa zis democratic dintr-o tara ce apartine acestei Uniuni. Nu e un lucru pe care il facem pentru mine, pentru X sau pentru Y. Este o chestiune pentru viitorul acestei tari, pentru democratia pentru care au murit unii in ’89. Ar trebui sa ne intoarcem la popor, ca poporul sa hotarasca cine merge mai departe si cine nu.
Noi ne-am depus demisiile in fata presedintelui, le-a preluat, va discuta cu cei din USL si vom vedea mai departe care va fi solutia, a adaugat stirbu.
Acesta a mentionat ca, in opinia sa, urmatorul pas al opozitiei ar putea fi demisia in masa a presedintilor de consilii judetene din tara.
Daca PSD accepta sa-si dea si ei demisiile si din acel moment demisiile noastre sunt depuse la registratura si demisionam din Parlament, cred ca urmatorul pas va fi sa demisioneze presedintii de consilii si consilierii judeteni, a afirmat deputatul liberal.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți