20.2 C
Slatina
sâmbătă,28 septembrie,2024

Ultimele Articole

Ramiro va fi adus la proces cu politia

- Advertisement -

Acest proces a inceput in luna octombrie 2011 insa, pana in prezent, Ramiro nu s-a prezentat la nici unul dintre termene.
Parintii jandamului mort in accidentul provocat de fostul liberal au declarat ieri, la iesirea din sala de judecata, ca au fost contactati de membrii familiei lui Ramiro, care le-au oferit bani in schimbul iertarii fostului politician.
Acum doua zile ne-au contactat sa ne ofere bani. Noi nu acceptam absolut nimic. Nu vrem banii lui, vrem sa plateasca pentru ce a facut. Legea trebuie sa faca dreptate in acest caz, au spus cu lacrimi in ochi parintii jandarmului decedat.
Oamenii cred ca Ramiro vrea sa evite o intalnire cu ei si de aceea refuza sa se prezinte in fata instantei. Nu noi l-am dat in judecata. El este urmarit penal prin lege si in fata legii trebuie sa dea socoteala. stie ca este vinovat si probabil de aceea nu vine. Poate nu vine si pentru ca stie ca trebuie sa dea ochii cu noi. Nici noi nu vrem sa ne intalnim cu el, dar suntem obligati sa venim la proces, a spus Florian Voicu, tatal lui Cristinel.
Accidentul in care jandarmul Cristinel Voicu si-a pierdut viata s-a petrecut in noaptea de 18 spre 19 octombrie 2010, in apropiere de Padurea Saru. Politistii au stabilit ca vinovat de producerea accidentului a fost Ramiro Vasile, care, baut fiind, nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers fata de autoturismul din fata sa, condus de tanarul jandarm, intrand in coliziune cu acesta. Imediat dupa producerea accidentului Ramiro a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul acestuia indicand o concentratie de 0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți