20.2 C
Slatina
duminică,29 septembrie,2024

Ultimele Articole

sofer care a provocat un accident mortal in Arges, identificat de politisti in Olt

- Advertisement -

Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Arges, ialomiteanul Mihai Stoica, in varsta de 62 ani, conducea o autoutilitara dintre Pitesti spre Slatina, iar intr-o curba la dreapta, de pe plafonul semiremorcii au cazut bucati de gheata care au lovit aripa stanga fata a unui autoturism marca Fiat, condus regulamentar din sens opus, dupa care au fost proiectate in parbriz spargandu-l si lovindu-l pe soferul in varsta 57 ani, din Pitesti.
in urma accidentului soferul autoturismului a fost grav ranit, el decedand dupa aproximativ o ora la Spitalul Judetean Arges.
Conducatorul autoutilitarei nici macar nu a oprit sa vada ce s-a intamplat cu victima, el fiind identificat si oprit in trafic de politistii Serviciului Rutier Olt, in comuna Priseaca.
in urma informatiilor primite de la colegii din Arges, un echipaj de politie care se afla in misiune pe Drumul National 65 – European 574, la intersectia de la Valea Mare, l-au identificat, oprit si retinut pe soferul autoutilitarei pana cand politistii din judetul vecin au venit dupa el, a precizat comisarul sef Ilie Rosu, seful Serviciului Politiei Rutiere Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți