24.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Prelungire de interimat pentru managerul Spitalului Caracal, Octavian Popescu

- Advertisement -

Mandatul de manager interimar pe o durata de sase luni, cel de-al treilea de care Octavian Popescu s-a bucurat, a expirat pe 18 februarie, insa primarul Caracalului sustine ca va semna o dispozitie pentru inca sase luni de interimat in favoarea acestuia. Nici nu se pune problema, mergem tot cu Octavian Popescu, care este un nume si el, fost prefect, in fine, cunoscut si, pe deasupra, bun manager. Eu nu sunt ala care sa schimbe oamenii buni, merg mai departe cu cine am lucrat, a declarat Gheorghe Anghel.
Este pentru a patra oara cand edilul-sef al municipiului Caracal prelungeste mandatul interimar la conducerea Spitalului Municipal, dupa ce Prefectura Olt a atacat in instanta regulamentul de organizarea a concursului pentru ocuparea acestui post. Concursul urma sa aiba loc in luna ianuarie 2011. Juristii prefecturii sustin ca nu primaria trebuie sa organizeze concursul, ci Consiliul de Administratie al spitalului. Procesul a ajuns pana la Curtea de Apel Craiova, care a retrimis cauza la Tribunalul Olt spre rejudecare. La Curtea de Apel Craiova am castigat noi, in sensul ca instanta ne-a admis recursul si a trimis cauza la Tribunalul Olt spre rejudecare. si speram sa avem castig de cauza la final, pentru ca nu este normal ceea ce se petrece la Caracal. Pentru organizarea concursului, cei de-acolo au plecat cu regulamentul de organizare de la regulamentul-cadru, care apoi a fost incalcat pe fond, dandu-i-se primarului toate atributiile: el numeste comisia, el numeste tot. Or nu este asa, si noi vorbim pe lege, a declarat prefectul Leonid Moisiu.
Prefectura asteapta dispozitia de prelungire a mandatului de manager al spitalului in regim de interimat, pentru verificarea legalitatii. Documentul trebuie sa ajunga la prefectura in termen de cinci zile de la intocmire.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți