10.2 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Autoritatile slatinene retrocedeaza terenuri din averea administrata de Colegiul Ion Minulescu

- Advertisement -

Este vorba de 1.306 metri patrati care vor trece din domeniul public in cel privat al municipiului, pentru a putea fi retrocedat. in prezent exista sentinte civile ramase definitive si irevocabile, pronuntate in contradictoriu cu Comisia locala de aplicare a legilor fondului funciar. Pentru punerea in aplicare a unor astfel de sentinte, Compartimentul Fond Funciar cadastru a solicitat punerea la dispozitia Comisiei locale a unor suprafete de teren ce insumeaza 1.306 mp. din incinta imobilului situat in Slatina, strada Basarabilor, nr. 33, in care functioneaza Colegiul National <>, se arata in expunerea de motive a proiectului de hotarare initiat de primarul Slatinei, Darius Valcov.
Una dintre sentinte i-a dat castig de cauza autorului de rol Emil Bacila, mostenit de Monica Marinescu, pe care Comisia locala de aplicare a legilor Fondului Funciar este obligata s-o puna in posesie cu peste 2,8 ha de teren intravilan.
Autoritatile municipale au obtinut deja acordul Consiliului de Administratie (CA) al Inspectoratului scolar Judetean si al Colegiului Ion Minulescu, urmand ca un astfel de acord sa fie obtinut si din partea Ministerului Educatiei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți