17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Nu rata evenimentul anului! Gala Premiilor 2011 merit, deci exist…

- Advertisement -

Horia Colibasanu. Alpinist si medic stomatolog, primul roman care a ajuns pe varfurile K2(8.611 m), Manaslu (8.163 m), Dhaulagiri (8.167 m) si Annapurna (8.091 m). A urmat cursurile scolii generale si ale liceului in Slatina. in prezent, este medic stomatolog in Timisoara.

Gheorghe Dobra.
De aproximativ 20 de ani conduce Alro Slatina, iar de curand a fost numit director general al Vimetco Olanda, compania care detine pachetul majoritar de actiuni de la Alro. Are in subordine mii de angajati din Slatina, China sau Sierra Leone. Este considerat unul dintre cei mai buni manageri din Romania. La un moment dat, numele sau a fost pe lista posibililor prim-ministri ai Romaniei.

Aurora Constantin. profesor-cercetator, doctor in fizica. A lucrat ca profesor timp de 24 de ani, iar dupa obtinerea tuturor gradelor didactice, in anul 2000 a obtinut titlul de doctor in teoria cuantica a campurilor. in perioada 2008-2009 Aurora a urmat un program de master in IT la Universitatea din Glasgow, iar in prezent a obtinut o noua bursa pentru un program doctoral la Universitatea din Edinburgh.

Alin Caciu.
nascut in 1978 la Slatina. Inginer cercetator, sef de proiect, Compania Itron, Water/Heat R si D, Franta. Diplome: Master in Imagini si Sisteme.Doctorat in procesarea imaginilor, Centrul de Morphologie Matematica, Mines de Paris

Adrian Rusu.
Enterprise Marketing Manager, Research In Motion (RIM)-Asia-Pacific
Un comunicator eficace in mai multe limbi, inclusiv chineza, Adrian este un inginer cu o intelegere excelenta a pietei de inalta tehnologie. Adrian detine un MBA la Universitatea din Carolina de Sud si un grad Bachelors in ingineria telecomunicatiilor la Universitatea Politehnica din Romania.

intra pe www.olttv.ro si voteaza-ti favoritii!

Gala Premiilor 2011 MERIT, DECI EXIST
29 februarie, ora 19.00, Centrul Cultural Eugen Ionescu
Organizator: Televiziunea Olt Tv
Parteneri media: Eveniment de Olt, Gazeta Oltului, Kiss Fm, Ziarul de Olt

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți