17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Autoturism proiectat in zapada de un autotrailer

- Advertisement -

Gorjeanul Ilie Patrascoiu circula pe D.N 65-E 574 la volanul unui autoturism Renault Megane. in zona localitatii Jitaru, masina barbatului a fost lovita din spate de un autotrailer si proiectata in zapada de pe marginea drumului. Potrivit politistilor, vinovat de producerea accidentului a fost soferul de pe autotrailer, in varsta de 44 ani, din judetul Dolj, care nu a pastrat o distanta regulamentara in mers fata de autoturismul din fata sa. in urma impactului soferul autoturismului Renault a suferit rani si a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, unde a ramas sub supraveghere medicala.
Echipajul SMURD sosit la locul accidentului l-a gasit pe soferul autoturismului constient, cu dureri in zona lombara. Dupa acordarea primului ajutor victima a fost transportata la UPU Slatina pentru investigatii medicale, a precizat plutonierul Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.
soferul ranit era singur in masina iar oamenii legii spun ca atat acesta cat si conducatorul de pe autotrailer nu consumasera bauturi alcoolice. Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. in cauza a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala din culpa, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt. in urma accidentului, circulatia in zona a fost blocata mai bine de 30 de minute.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți