17.3 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

impartaseste viziunea ta despre un viitor durabil si castiga premii in bani!

- Advertisement -

Concursul Generatia ’92 ofera tinerilor europeni nascuti in anii 1991, 1992 sau 1993 ocazia sa realizeze un material video care sa prezinte viziunea lor despre un viitor durabil.
Potrivit informatiilor furnizate de Dorel steomlega, directorul APM Olt, materialele video trebuie sa aiba durata intre 30 de secunde si 2 minute si sa prezinte viziunea personala a concurentilor despre un stil de viata durabil si trebuie trimise in perioada 1 martie – 2 aprilie 2012 catre Agentia Europeana de Mediu.
Concurentii pot prezenta, de exemplu, principalele probleme de mediu din tara lor si viziunea lor despre modul de solutionare a acestora. O alta posibilitate ar fi ca ei sa se concentreze asupra modului in care generatia lor ar putea orienta transformarea Europei spre un stil de viata mai durabil.
Sunt acceptate in concurs o varietate de moduri de prezentare, de exemplu concurentii pot alege intre jurnalism si fictiune, actiune in direct si animatie, interviuri si imagini. Daca materialele video sunt prezentate in alta limba decat engleza, acestea trebuie sa contina subtitrare in engleza.
Publicul va avea la randul lui ocazia sa voteze materialul video preferat pentru premiul buzz prin intermediul mijloacelor de comunicare sociala.
Premiile vor fi urmatoarele: locul I – 3 000 euro si medalie; locul II – 2 000 euro si medalie; locul III – 1 000 EUR si medalie, premiul publicului – medalie.
Juriul va fi alcatuit din jurnalisti renumiti, specialisti in domeniul comunicarii si experti din industria mass-media. Acestia vor examina cele mai originale idei si cele mai creative stiluri de comunicare. Cei patru castigatori vor fi invitati pe data de 5 iunie 2012 la sediul Agentiei Europene de Mediu din Copenhaga (Danemarca), unde li se vor inmana premiile in bani in cadrul unei ceremonii de premiere.
Castigatorii concursului vor fi invitati sa participe la un eveniment dedicat dezvoltarii durabile care va avea loc la Copenhaga, pe data de 5 iunie 2012.
Mai multe informatii privind modul de desfasurare a competitiei sunt deja disponibile pe site-ul Agentiei Europene de Mediu – http://www.eea.europa.eu/generation-92 cat si pe site-ul Ministerului Mediului si Padurilor – www.mmediu.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți