22 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

Flori si martisoare de la politisti si jandarmi

- Advertisement -

Ca in fiecare an, Politia Rutiera Olt a fost prezenta pe drumurile publice pentru a oferi martisoare si felicitari doamnelor si domnisoarelor conducatoare auto alaturi de urarea de a avea o primavara fara evenimente rutiere. Martisoarele au fost oferite cu sprijinul unei societati de asigurari iar felicitarile si florile au fost oferite de politistii rutieri. Au fost impartite flori si martisoare si doamnelor si domnisoarelor pietoni, care au trecut prin zona, a precizat subcomisarul Cristi Radoi, din cadrul SPR Olt.

Cupa Martisorului

Ziua Martisorului a fost marcata si de jandarmii olteni. La sediul inspectoratului a avut loc o adunare festiva, in cadrul careia angajatele unitatii au fost felicitate de conducerea institutiei si au primit din partea colegilor flori si martisoare.
Tot cu ocazia Zilei Martisorului a fost organizata Cupa Martisorului la tir sportiv, activitate la care au participat jurnaliste din presa locala, precum si angajatele Jandarmeriei Olt.
Concursul s-a desfasurat in poligonul C.F.P.P.A.P. Nicolae Golescu Slatina si a constat in executarea unei sedinte de tragere cu pistolul calibru 7,65 mm de la o distanta de 15 metri, in tinta cu cercuri. Timp de o ora reprezentantele sexului frumos au avut un nou prilej de a-si arata aptitudinile in folosirea armamentului, dovada fiind calificativele foarte bune pe care le-au obtinut, a precizat maiorul Emanuel Botan, purtatorul de cuvant al IJJ Olt. Participantele au primit din partea jandarmilor martisoare, felicitari si flori.
in semn de respect si pretuire, oamenii legii au oferit flori si martisoare si femeilor din municipiul Slatina. De acest gest s-au bucurat doamnele si domnisoarele care, in jurul orei 12.30, au trecut pe bulevardul A. I. Cuza, in centrul municipiului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți