19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Salarii de 1.200 de euro in ferme de crestere a animalelor din Danemarca

- Advertisement -

Oltenii interesati de un loc de munca in Danemarca, in ferme de crestere a animalelor, pot sa isi depuna actele pana pe 11 aprilie, fie la compartimentul Eures din cadrul AJOFM Olt, fie la adresa de e-mail pusa la dispozitie de angajatori. Sunt oferite 20 de locuri de munca pentru absolventi de liceu agricol sau de facultate cu profil agricol, numai specializarile Zootehnie sau Medicina Veterinara. in fermele respective, stagiarii vor trebui sa efectueze mai multe sarcini, printre care se numara hranirea animalelor, curatarea grajdurilor, ajutor la nastere, diverse tratamente (injectii, castrare), tinerea evidentei animalelor, sortarea animalelor dupa marime; animalele vor fi ingrijite de la nastere pana la sacrificare.
Durata contractului de munca este de 6-18 luni; se lucreaza 37 de ore saptamanal, si daca se fac ore suplimentare, acestea se platesc conform contractului de munca. Unii angajatori ofera cazare langa ferme, contra cost, iar altii pot ajuta la gasirea unui loc de cazare in apropierea fermei. Chiria lunara platita de o persoana variaza intre 200-300 de euro. Salariul oferit este de 1.260 de euro brut/luna, din care se scad contributia sociala, chiria lunara si impozitul.
Angajatorii cer cunostinte foarte bune de limba engleza, experienta in cresterea animalelor, responsabilitate si flexibilitate in indeplinirea sarcinilor/a programului de lucru, motivatie pentru munca grea si noi experiente; carnetul de sofer reprezinta un avantaj. Persoanele interesate pot sa trimita pana la data de 11 aprilie 2012 un e-mail la west@workindenmark.dk, care sa cuprinda urmatoarele acte: diploma de bacalaureat si foaia matricola – pentru absolventii de liceu, diploma de licenta sau adeverinta de la facultate valabila si foaia matricola – pentru absolventii de facultate, iar diplomele si foile matricole trebuie traduse autorizat in limba engleza; CV Europass in limba engleza, cu poza inclusa. in subiectul e-mail-ului se va specifica AGRICULTURE TRAINEE FROM ROMANIA. Interviurile vor avea loc in Bucuresti. Persoanele care nu au posibilitatea trimiterii actelor scanate in Danemarca se pot prezenta cu acestea la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Olt, Compartimentul EURES.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți