10.2 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

Primaria Slatina incepe plombarea gropilor din oras

- Advertisement -

Primaria Slatina va incepe in perioada imediat urmatoare plombarea gropilor din oras, primele vizate fiind craterele din preajma sensurilor giratorii, dar si cele de pe arterele intens circulate ale orasului.
Daca vremea va permite, plombarea gropilor va incepe chiar saptamana aceasta, a fost incheiat deja un contract in acest sens. Deocamdata vor fi remediate problemele existente in zona sensurilor giratorii si pe cele mai circulate artere din oras. Speram ca in scurt timp sa fie organizata si licitatia pentru cei aproximativ 10.000 de metri patrati de plombe, caietul de sarcini este spre aprobare la ANRMAP, a spus Minel Prina, city-managerul Slatinei.
in asteptarea plombelor care sa-i scuteasca de drumurile dese la atelierele de reparatii auto, unii au gasit o metoda inedita de sensibilizare a autoritatilor, creand conturi pe Facebook gropilor. Pe langa deja celebra groapa din Ploiesti, astupata intre timp de autoritati, pe reteaua de socializare a aparut o groapa din Slatina, zona Strehareti, care se mandreste cu o lungime de doi metri si o adancime de o jumatate de metru. Cratere similare, deocamdata fara conturi pe Facebook, sunt insa pe numeroase artere din oras.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți