21.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Caravana BookLand ajunge la Slatina

- Advertisement -

O oferta variata de carte, jocuri, muzica si film va fi pusa la dispozitia slatinenilor. Nu vor lipsi nici reducerile, tombolele si alte surprize. Dupa targul pe care l-am organizat la Alexandria, si care s-a bucurat de un real succes, aceasta este cea de-a doua colaborare dintre BookLand si Winmarkt. Ne bucuram ca Slatina se afla pe harta de interes a acestui targ de carte, pentru ca este o ocazie unica de a gasi la un loc ultimele aparitii editoriale ale unora dintre cele mai importante edituri din Romania. Asteptam cat mai multi iubitori de carte la intalnirea cu BookLand, pe care ii asiguram ca nu vor fi dezamagiti si ca le va fi greu sa plece fara sa achizitioneze macar o carte din multitudinea celor prezentate, a declarat Marius Ionescu, Marketing Manager Winmarkt.
Caravana Bookland este cel mai inedit targ mobil de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din
tara, timp de 42 de saptamani.
Bookland incorporeaza si o librarie online, www.book-land.ro, care se doreste a fi locul unde se regasesc sub aceeasi umbrela carti, muzica, filme si jocuri ce se pot achizitiona non-stop, indiferent de orasul in care se afla caravana.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți