21.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Amenzi si dosare penale pentru braconaj piscicol

- Advertisement -

in cadrul actiunii au fost constatate sapte infractiuni, au fost intocmite cinci dosare penale pentru incalcari ale prevederilor ordonantei privind pescuitul si acvacultura, zece persoane au fost sanctionate contraventional si au fost confiscate bunuri, constand in 700 metri plasa monofilament, un prostovol, o ambarcatiune si zece kilograme peste caras, in valoare de 2 200 lei, a declarat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
in timpul controalelor au fost identificati doi barbatii, ambii din comuna Segarcea Vale, sat Olteanca, judetul Teleorman, in timp ce pescuiau pe raul Olt, fara a avea asupra lor permisul de pescuit. Cei doi au fost sanctionati contraventional, cu amenda in suma de 300 lei fiecare. De asemenea, doi barbati din municipiul Slatina au fost depistati, in zona podului rutier ce traverseaza raul Olt, comercializand fara drept peste din specia caras. in ambele cazuri au fost intocmite acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de comercializare fara drept de produse piscicole.
Tot in cadrul actiunii au fost depistati si doi barbati in varsta de 34 si respectiv 37 de ani, din municipiul Slatina, in timp ce pescuiau cu unelte de pescuit interzise, tip setca monofilament si prostovol.
in cauza au fost intocmite acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de braconaj piscicol, uneltele de pescuit fiind ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți