21.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Deputatul Daniel Barbulescu: Nu plec din PDL, mie partidul mi-a oferit foarte mult!

- Advertisement -

Desemnat presedinte interimar al organizatiei oltene la propunerea conducerii centrale a PDL, senatorul Mihai Nita a precizat ca, alaturi de echipa PDL Olt, va face tot posibilul ca in competitiile electorale organizatia sa aiba aceleasi rezultate de pana acum.
Biroul Permanent Judetean va ramane neschimbat si ne vom ocupa de alegerile locale in asa fel incat PDL sa aiba rezultatele pe care le-a avut pana acum. Este foarte greu ca nu-l mai avem pe Darius Valcov alaturi de noi, dar consideram ca ne vom putea organiza pentru ca PDL sa ramana la valoarea pe care a avut-o, sau sa ne apropiem de acea valoare, a spus Nita.
Alaturi de partid a declarat ca ramane si deputatul Daniel Barbulescu, care a afirmat ca spera ca liderii PDL sa fi invatat ceva din palma primita de la Darius Valcov.
Deputatul a precizat ca nu va pleca din PDL, partid din partea caruia va candida pentru un nou mandat.
Mie PDL mi-a oferit foarte mult, mi-a oferit sansa de a reprezenta Slatina in Parlamentul Romaniei si acum, in momente mai grele, e timpul sa dau si eu ceva inapoi partidului, adica sa lupt in continuare pentru el. Nu plec din PDL si sper ca centrul sa fi invatat ceva din palma data de Darius Valcov si isi vor reconsidera atitudinea fata de organizatia de la Olt, ca asa cum a fost criza pentru Slatina si judetul Olt si investitii importante nu au putut fi rezolvate, s-au gasit solutii pentru Arad, Cluj, Brasov sau alte localitati. Am si eu nemultumirile mele, dar asta nu inseamna ca o sa abandonez acest partid. Am primit acest mandat sub sigla PDL, o sa-l duc pana la capat sub sigla PDL si imi doresc sa candidez pentru un nou mandat tot sub sigla PDL. Nu plec nicaieri, a spus Daniel Barbulescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți