24.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Comisarul Petre Uciu solicita demisia sefului Garzii Financiare

- Advertisement -

Din biroul sau – zice el, Garda Financiara Olt transformandu-se, in ultimul an, in SRL Tanasescu si Stan (adus de pe o functie INCOMPATIBILa cu cea de comisar sef de devizie – si nu comisar sef adjunct cum ii place sa se prezinte in control, desi legal nu prea are dreptul sa faca acest lucru!). Dar MILITARUL UCIU PETRE – fondatorul Garzii Financiare Olt, impreuna cu un grup inimos de comisari, dintre care 4 au fost dati afara printr-un concurs mai mult decat dubios (dar despre care nimeni nu spune inca nimic), iar mie mi s-a desfiintat postul, NU CEDEAZa! Cei peste 20 de ani petrecuti in armata tarii romanesti m-au calit si mi-au deschis drumul spre ONOARE sI DEMNITATE! Sunt cuvintele de capatai ale oricarui militar! Cu ele in suflet vom muri! Nu stiu daca civilii Tanasescu si Stan (si altii ca ei) vor putea intelege asta vreodata! Setea de putere si dorinta de a tine cu dintii (altuia!) de scaunele calde si foarte bine platite – din banii contribuabililor, bineinteles, au facut din acesti oameni DOI NECUNOSCUtI. Nu cunosc ce inseamna respectul pentru cei cu care ai impartit bucuriile si necazurile de peste 20 de ani, nu cunosc sacrificiile pe care le-am facut NOI pentru ca ei sa-si pastreze scaunele si functiile, nu cunosc greutatile oamenilor pe care (iNCa) ii mai conduc, dialogul cu acestia fiind aproape inexistent de ani de zile! Nu vad sau nu vor sa vada ca lumea se schimba, ca e nevoie de ALTCEVA acum si in viitor.
Dle Tanasescu, suntem in anul 2012, la peste 21 ani de cand am infiintat Garda Financiara Olt. Ati ramas un necunoscut atat in familie cat si in judetul Olt. Nu mai puteti conduce o institutie decimata, cu voia dumneavoastra si pentru care nu ati facut ABSOLUT NIMIC, din birou! Nu mai pot fi protejate anumite firme – pe care eu (noi) le stim – pentru ca totul se schimba in jurul nostru. Numai dumneavoastra nu vreti sau NU MAI PUTEtI sa va schimbati! Asa dupa cum v-am comunicat si scris – prin intermediul celor patru rapoarte pe care vi le-am trimis, TIMPUL D-STRa A TRECUT! Nu va mai sustin, asa cum am facut-o de 20 de ani (cand tot EU v-am propus sef la Bucuresti, la dl. gen. Florica) si in special in ultimii 8 (opt) ani (sunteti de acord nu? se poate proba!). Aroganta d-stra si lipsa de respect fata de un coleg (colegi) care v-a considerat ca un frate, va sunt (va vor fi) FATALE! Cand m-ati dat afara ieri din birou, disciplinat, am iesit si am facut un gest simbolic: AM LaSAT UsA DESCHISa! Este usa pe care TREBUIE Sa IEsItI, DIN ROL, dle Tanasescu! DEFINITIV! Din bun simt si respect pentru mine, pentru colectivul care v-a mentinut in functie peste 20 de ani si pentru cetatenii municipiului Slatina si ai judetului Olt!
Deci: DEMISIA DE ONOARE, dle. TaNaSESCU! La revedere si multa bafta-in civilie! Acolo unde poate cineva va va recunoaste, desi ma indoiesc!
P.S. Cat despre celalalt actor – dl. Stan Valentin, e neinsemnat! Asa cum a venit, pe usa din dos, adus cu sprijinul politic al dl. deputat Stan Nicolae, pentru care am o doza de respect si cred ca regreta alegerea facuta (cum au facut si altii), asa va pleca: usa, ramasa deschisa in biroul dlui. Tanasescu, este si pentru el! La revedere si un praz verde, la Osica si la Draganesti, domnilor!
Cu respect, pentru toti cetatenii municipiului Slatina si judetului Olt.
– Cms. G.F. OLT, Mr.(rz.) Petre Uciu

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți