28 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Ziua Jandarmeriei, sarbatorita in mijlocul slatinenilor

- Advertisement -

Cu aceasta ocazie, incepand cu ora 11.00, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Olt va avea loc o adunare festiva in cadrul careia se va da citire mesajelor de felicitare, se vor prezenta recompensele acordate celor mai merituosi jandarmi, vor fi premiati castigatorii concursurilor sportive si se vor inmana colaboratorilor diplome aniversare. Activitatile vor continua apoi pe B-dul A.I. Cuza, in fata Consiliului Judetean Olt.
Sub egida Jandarmeria Romana – o forta pentru securitatea ta vor fi organizate o serie de standuri, puncte de contact si informare, unde se vor prezenta armamentul si tehnica auto din dotare, mijloace de interventie antiterorista, materiale folosite in misiunile de asigurare si restabilire a ordinii publice, trusa criminalistica, precum si cainii de serviciu pe care unitatea ii are in dotare. De asemenea, participantilor le va fi inmanata revista Lege si Ordine editata de unitatea noastra, precum si materiale informative, a precizat maiorul Emanuel Botan, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Olt.
Din cadrul acestor activitati nu vor lipsi exercitiile demonstrative prezentate de catre luptatori din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți