24.7 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Muncitorii romani, cautati pe tot parcursul anului pentru munca in strainatate

- Advertisement -

Potrivit cosilierului Eures din cadrul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Olt, Elena tane, prin centrul Eures nu se cauta numai someri, aici poate veni orice persoana care doreste un contract in strainatate, chiar si cei care lucreaza. Exista oferte pentru toate domeniile, se cauta romani pentru diverse meserii: inginer, asistent medical, ingrijitori batrani/copii, IT etc.
De la inceputul anului pana acum, prin centrul Eures al AJOFM Olt au fost incheiate 46 de contracte pentru munca in strainatate.
in ultima perioada, au fost organizate trei selectii pentru domeniul agricol in tari precum Finlanda, unde cinci persoane au obtinut contracte, Danemarca – noua persoane au obtinut contract, iar pe 21 martie a fost organizata o selectie la Bacau pentru domeniul vanzare produse agricole unde au fost obtinute sase contracte, dintre care doua pentru ajutor vanzator si patru vanzatori produse agricole, a declarat Elena tane.
De asemenea, prin Eures, 16 femei au mai obtinut contract pentru Spania si un barbat a obtinut un post de ospatar in Germania pentru noua luni. Oferte exista tot timpul anului, nu exista o perioada anume in care se cauta romani pentru munca in strainatate, decat pentru domeniul agricol sunt cautati in special la inceputul anului, a mai adaugat Elena tane.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți