17.3 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

Concurs judetean dedicat Zilei Mondiale a Sanatatii in programul scoala altfel

- Advertisement -

Gradinita cu program prelungit nr. 2 Slatina a initiat proiectul educational judetean Sanatatea – darul cel mai de pret, realizat in parteneriat cu 11 institutii de invatamant prescolar si primar din judet, sub coordonarea I.S.J. Olt. Concursul dedicat Zilei Mondiale a Sanatatii s-a desfasurat vineri simultan in toate unitatile de invatamant partenere si a constat in rezolvarea unor fise de lucru apartinand domeniului de educatie pentru sanatate, vizand alimentatia sanatoasa, igiena, sportul si ecologia. Fisele de lucru din cadrul concursului au fost diferentiate ca dificultate pe cele trei nivele de varsta: trei-cinci ani, cinci-sase ani si ciclul primar. Sub indrumarea a 131 cadre didactice, la concurs au participat peste 1200 de copii, dintre care 116 au fost din ciclul primar.
Activitatea desfasurata la GPP nr. 2 a fost apreciata de reprezentantii Inspectoratului scolar Judetean. Este inca o dovada a implicarii si devotamentului cadrelor didactice din aceasta gradinita in activitatile extrascolare, a dorintei de formare a unui stil de viata sanatos la copii inca de la cele mai fragede varste, a declarat Victoria Ion, inspector pe invatamantul preprimar.
Coordonatorii proiectului educational au fost profesorii Adela Varzaru, Mihaela Dicu si Mimi Badoiu, sustinute de echipa de proiect cuprinzand toate cadrele didactice din unitate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți