13.2 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Dan Balasescu si Daniel Barbulescu, candidatii PDL la Primaria Slatina si Consiliul Judetean

- Advertisement -

Senatorul Mihai Nita, presedintele interimar al PDL Olt, a anuntat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Biroul Permanent Judetean al PDL Olt a votat in unanimitate pentru desemnarea celor doi drept candidatii partidului la Primaria Slatina si presedintia Consiliului Judetean.
Noi am considerat ca sunt cele mai potrivite persoane, care pot aduce partidului cele mai multe voturi atat la Consiliul Local Slatina cat si la CJ Olt. Speram cu totii in rezultate bune. intr-un timp foarte scurt vom anunta si candidaturile la toate celelalte localitati, a spus Nita, care a precizat ca lansarea candidatilor PDL va avea loc pe 21 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Balasescu anunta o campanie eleganta

Dan Balasescu, primar interimar al Slatinei in urma demisiei lui Darius Valcov, a declarat ca va practica o campanie eleganta, fara jigniri la adresa contracandidatilor sai.
Dupa cum stiti, pana la alegeri voi exercita interimar functia de primar. Am fost viceprimar, stiu cum se face, ce responsabilitati implica. Fac parte dintr-o echipa care a castigat in urma cu patru ani cu o larga majoritate optiunile slatinenilor. Am continuat programul de modernizare a orasului, realizandu-ne programul cu care am venit in fata slatinenilor in proportie de peste 90% si privesc cu incredere pana la data votului. Orice comentariu legat de sansele mele il las pe seama slatinenilor, ei sunt cei care vor cantari si vor aprecia cine din aceasta echipa mai merita increderea lor pentru continuarea proiectelor din Slatina. Vreau sa precizez inca de acum ca nu veti auzi din gura mea nici un cuvant urat la adresa vreunuia dintre contracandidatii mei, indiferent de atacurile pe care le vor face. in ceea ce priveste relatia stricta cu Darius Valcov, ar fi necredibil atat din partea mea cat si a lui sa procedam la o campanie care sa depaseasca expunerea proiectelor si a planurilor de viitor, pentru ca am fost intr-o echipa si toate lucrurile le-am facut impreuna, a afirmat Balasescu.

imi propun ca oltenii sa traiasca mai bine!


O campanie electorala curata, fara injurii si certuri politicianiste a anuntat si candidatul PDL la presedintia CJ, deputatul Daniel Barbulescu, care a precizat ca este onorat de propunerea colegilor sai si isi asuma candidatura cu maxima responsabilitate.
Am incredere ca cetatenii judetului Olt se vor gandi dupa 22 de ani la schimbarea majoritatii USL care conduce destinele acestei comunitati. O sa creionez oferta electorala care va fi intitulata o strategie de dezvoltare durabila pentru judetul Olt, bazata pe 5 prioritati – investitii, infrastructura, agricultura, politici sociale si scoli -spitale. Consider ca avem, ca judet, suficiente resurse si oameni talentati si cu putere de munca pe care imi propun sa ii pun in valoare. Nu o sa promit lapte si miere, o sa muncesc asa cum fac de patru ani in Parlamentul Romaniei pentru Slatina, pentru judetul Olt si imi propun, fara a-mi fi teama sa o spun, ca oltenii sa traiasca mai bine. Ma bazez foarte mult si pe candidaturile colegilor mei la primariile judetului, sunt convins ca impreuna ne vom atinge obiectivele. PDL Olt este puternic si vom merge in aceste alegeri in echipa, sub sigla PDL, sub culoarea portocalie si cu demnitate, a spus Barbulescu. Acesta a afirmat ca, in opinia sa, PDL Olt are exact aceleasi sanse ca in 2008 pentru castigarea CJ. Sper sa nu mai facem acele greseli de organizare si sa castigam aceste alegeri, a adaugat deputatul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți