25.7 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

Primaria Slatina pregateste buldozerele pentru inca una din casele lui Bercea

- Advertisement -

Magistratii Judecatoriei Sfantu Gheorghe au dat castig de cauza Primariei Slatina in dosarul privind demolarea imobilului construit fara autorizatie.
Admite cererea formulata de catre reclamant. Obliga paratii sa desfiinteze constructiile edificate fara autorizatie de construire in termen de 60 de zile de la ramanerea irevocabila a prezentei hotarari. Abiliteaza Primarul Municipiului Slatina sa aduca la indeplinire dispozitivul prezentei hotarari in cazul in care paratii nu vor demola constructiile in cadrul termenului limita de 60 de zile de la data ramanerii irevocabile a prezentei hotarari, cheltuielile de demolare urmand a fi suportate de catre parati. Obliga paratii la plata catre reclamant a sumei de 3800 lei reprezentand cheltuieli de judecata, se arata in sentinta data de magistrati. Bercea are la dispozitie un termen de 15 zile pentru a face recurs.

in urma cu cateva luni, buldozerele au facut una cu pamantul imobilul contruit fara autorizatie de interlop pe strada Pitesti 110 – 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți