22 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

Descinderi in Bals si Iancu Jianu, la membrii clanului Paris

- Advertisement -

Potrivit anchetatorilor, cei 50 de membri ai gruparii au racolat peste 150 de tinere, majore si minore, cu varste cuprinse intre 16 si 18 ani, provenind din judetele Olt, Dolj, Valcea, Arges, Teleorman si Gorj.
Victimele erau transportate in Italia si obligate la practicarea prostitutiei in orasul Milano si in zonele adiacente, sumele de bani obtinute fiind predate invinuitilor. Membrii gruparii au obtinut din activitatea infractionala suma de peste 2.000.000 de euro, se precizeaza intr-un comunicat de presa al DIICOT.
in urma perchezitiilor, 31 de persoane au fost ridicate si duse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova pentru audieri.
Cercetarile in cauza au fost efectuate impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul B.C.C.O. Craiova si cu suportul tehnic al S.R.I. – Sectia Judeteana Olt.

in Olt, descinderile au avut loc in 19 locuinte din orasul Bals, la membri si apropiati ai clanului condus de Radu Paris, dar si la o locuinta din comuna Iancu Jianu. Paris este un client vechi al oamenilor legii, in anul 2010 reteaua de traficanti de carne vie condusa de acesta fiind destructurata de procurorii DIICOT si ofiterii de la Crima Organizata Olt. in luna februarie 2012, Radu Paris a fost condamnat de Tribunalul Olt la zece ani de inchisoare cu executare pentru trafic de persoane. Sentinta a fost insa atacata cu apel, dosarul fiind in prezent pe masa magistratilor de la Curtea de Apel Craiova.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți